Waarom denk ik zo?

Lees hier hoe onze onverwerkte ballast direct ons leven beïnvloedt door gedachten- en gedragselementalen aan te trekken.

Jij denkt niet, het is jouw onderbewustzijn dat gedachten naar je toetrekt
Het lijkt erop dat wij spontaan geen gedachten - kunnen - hebben, wanneer wij niet aan iemand of aan een situatie denken. Pas zodra jij iemand ontmoet of in een bepaalde situatie komt, bepalen de opgeslagen herinneringen en innerlijke conclusies in ons onderbewustzijn wat wij (ervan) denken door gedachten te creëren en vanuit het bewustzijnsveld om ons heen aan te trekken. Jij bepaalt vervolgens - vrije wil - hoe je vervolgens handelt. Hier een voorbeeld.

 

Gedachten elementalen en gedragselementalen
Onze gedachten worden gecreëerd en aangetrokken door de informatie die opgeslagen zit op de harde schijf van ons onderbewustzijn. Feitelijk beoordelen wij zo de mensen, gebeurtenissen en situaties op basis van de opgeslagen innerlijke conclusies van datgene wat wij meegemaakt hebben in het verleden. Elke gecreëerde gedachte (een zogenaamde gedachtenelementaal) zweeft vervolgens van ons weg en gaat buiten ons op 'zoek' naar gelijkgestemde gedachtenelementalen. Deze versterken elkaar waardoor deze cluster van gelijkgestemde gedachten - elementen een eigen leven gaat leiden. Wanneer het elementaal sterk genoeg is geworden kan het ‘terugkeren’ en de mensen die het elementaal hebben voortgebracht direct beïnvloeden om dezelfde gedachtensoorten te blijven voortbrengen en manifestatie ervan te bewerkstellingen.

Gelijkgestemde gedachtenelementalen kunnen uitgroeien tot groepselementalen zoals geweldselementalen, hebzuchtelementalen, geloofselementalen, verslavingselementalen (rookverslavingselementaal), etc.

Gedachten elementalen beïnvloeden onze vrije wil en biochemie
De verschillende gedachtenelementalen keren terug naar de daarvoor ontvankelijke mens en diegene die de gedachten eerder uitgezonden hebben. Deze elementalen kunnen zich direct in je lichaam nestelen en/of in jouw energetisch systeem!

Daar bestoken zij de individuele wilskracht van de betrokkene en beïnvloeden - naar mijn mening - direct de biochemie in de hersenen. Wanneer iemand te lang doorgaat met het toestaan van de invloed van een elementaal of groepselementaal dan kan zijn of haar eigen wilskracht minder worden dan de kracht van het elementaal en is weerstand niet meer mogelijk. Op deze wijze beïnvloedt het elementaal direct jouw gedachten en handelen en 'manifesteren' deze zich zo in jouw werkelijkheid. Gedachtenelementalen worden zo indirect gedragsbepalende elementalen.

Deze gedragsbepalende elementalen kunnen zo ook obsessief en/of dwangmatig gedrag veroorzaken. Zoals het doorgaan met roken terwijl je weet dat het slecht voor je is. Je hoeft niet perse een gedachte uitgezonden te hebben om dit soort elementalen aan te trekken. Jouw onverwerkte ballast en de wijze waarop je in het leven staat (vooral wanneer je - vaak ook zonder dat je je hiervan bewust bent - je gevoel negeert) trekt allerlei soorten elementalen aan.

Nogmaals, door de directe beïnvloeding van de biochemie kunnen naar mijn mening zomaar geestesziekten ontstaan als: depressie, bipolaire stoornissen, psychoses, dwangmatig handelen, etc. besef hierbij wel dat de onverwerkte ballast i.c.m. de wijze waarop je in het leven staat jouw wellicht ontvankelijk maakt voor dit soort gedrags bepalende elementalen.

Kortom er bestaan allerlei soorten (groeps- en/of collectieve) gedachten - en gedragselementalen die ons op allerlei vlakken direct beïnvloeden zoals: verslavingselementalen (rook, drank, suiker en koopelementalen), geweldselementalen, depressie elementaal, psychose elementaal, armoede - elementaal, diverse geloofselementalen, eenzaamheidselementaal, etc.

Hoe komen kun jij je losmaken van dit soort gedachten - en gedragselementalen?

Bij een Jassentechniek workshop leer jij hoe jij zelf in je eigen tempo onverwerkte ballast incl. negatieve gedachten - en gedragselementalen loskunt laten. Klik hier voor de agenda!