Last van vermoeidheid? | 5 tips en oplossingen

Heb je last van vermoeidheid of chronische vermoeidheid? Hier 5 effectieve tips en oplossingen die je helpen weer snel fit te worden.

Karin heeft al weken last van vermoeidheid. Haar huisarts kan geen directe onderliggende medische reden vinden. Ze heeft slaap medicatie gekregen en het advies het wat rustiger aan te doen. Maar ook dit lijkt haar niet te helpen. Integendeel. 'Wat nu?', vraagt zij zich af. Wat moet ik doen om weer wat meer energie te krijgen?

Ongeveer 35% van de Nederlandse bevolking klaagt over vermoeidheid. Het gaat hier om vermoeidheid die langer duurt dan een week. Wanneer je meer dan een half jaar vermoeid bent, krijg je er zelfs een medisch stempeltje: chronisch vermoeidheidssyndroom.

Heb je last van vermoeidheid of chronische vermoeidheid? Hier onze tips en oplossingen die je helpen weer snel fit te worden.

Hier eerst VIJF ALGEMENE TIPS voor meer energie!

  • Drink voldoende water! Tenminste 1,5 liter per dag.
  • Neem dagelijks een goede multivitaminen en mineralen. Vooral magnesium en D3 zijn belangrijk!
  • Dagelijks 10 - 20 minuten actief bewegen helpt jou al wat meer energie te krijgen. Denk hierbij aan: sporten, wandelen, fietsen, etc.
  • Last van vermoeidheid? Verlaag jouw suiker consumptie! Suiker maakt je moe.
  • Leef en eet bewust!

Nu de BELANGRIJKSTE REDENEN van vermoeidheid en onze OPLOSSINGEN

De OORZAAK van bovenstaande 'levensklachten' en vele andere lichamelijke, mentale en sociale klachten is vaak direct terug te voeren naar de emotionele en mentale ‘ballast’ die jij met je meedraagt? Denk hierbij aan beperkende en verkrampende gevoelens, angsten en overtuigingen. En wist jij dat je positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, positiviteit, levensvreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect, geluk, etc. zomaar kunt verliezen in jouw leven?

De combinatie van de 'ballast' die jij bij je draagt en de positieve gevoelens die jij in mindere of meerdere mate verloren hebt, bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt in jouw leven. En daarmee bepaalt jouw ballast direct en indirect jouw energieniveau!

Binnen de Jassentechniek / Body Mind Release methode hebben wij voor jou de mogelijke innerlijke OORZAAK van vermoeidheid volledig IN KAART GEBRACHT en kunnen deze gericht voor jou uittesten. Vervolgens kunnen wij jou leren deze innerlijke oorzaak van vermoeidheid zelf effectief los te laten. Het effect is dat je niet alleen direct meer energie krijgt maar op alle vlakken je beter in je vel voelt. Dus heb jij last van vermoeidheid en wil jij hier structureel iets aan doen? Doe dan mee met onze workshops.

Hierdoor voel jij je snel weer ontspannen en sta je met meer energie, positiviteit, levensvreugde en zelfvertrouwen in het leven. Het jij last van vermoeidheid en wil jij je weer snel fit voelen? Ga dan met jezelf aan de slag.

Jassentechniek / Body Mind Release helpt wanneer jij last hebt van vermoeidheid!