Verleden loslaten met de Jassentechniek

Wil jij het verleden loslaten? Lees hier hoe je dat effectief doet. Pak de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten gericht aan!

WAT IS DE JASSENTECHNIEK
De Jassentechniek is een effectieve coaching - en behandelingsmethode die je op alle vlakken kan helpen met het effectief loslaten van ballast uit jouw verleden en het TERUGHALEN van het POSITIEVE in jouw leven.

De Jassentechniek geeft je de essentiële bewustwording, helpt je met accepteren en draagt bij aan een fijn, energiek en ontspannen leven. Kortom, met een jas als metafoor: Trek die traumajas, projectiejas, verbindingenjas, stressjas, etc. uit en trek jouw positiviteitsjas, geluksjas, doeljas, zelfvertrouwensjas en zelfwaarderingsjas weer aan.

Binnen de Jassentechniek hebben wij de mogelijke inhoud van jouw 'rugzakje' volledig in kaart gebracht en weten wij hoe deze ballast jouw gevoel, gedrag, gezondheid, denken en handelen kan beinvloeden.

Naast de alom bekende beperkende emoties, gevoelens, angsten, etc. kunnen mensen - vaak zonder dit bewust te weten - flink last hebben van zware negatieve bellast. Denk hierbij aan: zelfbestraffingsprogramma's, karmische verbindingen, miasmatische vervuiling, projecties, etc. Ook deze zaken kun jij effectief met deze methode loslaten. Natuurlijk draagt niet iedereen dit soort zware ballast bij zich. Maar het verklaart wel veel problemen die sommigen van ons in het dagelijkse leven kunnen ervaren.

De Jassentechniek helpt jou met het loslaten van het verleden en jouw fysieke, mentale en sociale klachten direct te verminderen. Dit doen wij door het gericht uittesten en loslaten van jouw ballast en terughalen van positieve gevoelens welke jij ooit verloren hebt in jouw leven.

Hierdoor geeft deze behandelingsvorm uitstekende resultaten bij o.a. burn-out symptomen, angsten, vastzitten in het leven, afhankelijkheid, spanning, stress, negatieve gedachten, slaapproblemen, stresseten, onverwerkte trauma's, vermoeidheidsklachten en een groot aantal andere fysieke en mentale klachten.

Wil jij snel en effectief het verleden loslaten en weer ontspannen, energieker, positiever en met zelfvertrouwen in het leven staan? Ga dan met jezelf aan de slag!

WAAR HOE EN BIJ WIE KUNT JIJ TERECHT?

Jassentechniek / Body Mind Release workshops:
Ga zelf aan de slag met de Jassentechniekmethode.

Individueel consult:
Een Jassentechniek therapeut helpt jou met loslaten.

WORDT EEN BEHANDELING VERGOED DOOR ZORGVERZEKERAARS?
Dat hangt ervan af. De Jassentechniek is erkend door een aantal beroepsorganisaties. Dat betekent wanneer de betreffende Jassentechniek therapeut hierbij aangesloten is en jij een aanvullende ziektekostenverzekering hebt, deze behandeling o.v.v. een natuurgeneeskundig consult deels of in zijn geheel vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Vraag hier naar bij je eigen Jassentechniek therapeut.

Het verleden loslaten doe je met de Jassentechniek!