Rust in je hoofd

Wil jij rust in je hoofd? Lees hier hoe jij de innerlijke oorzaak van piekeren en negatief denken zelfstandig kunt loslaten.

Zeker in onzekere tijden lopen veel mensen dagelijks - veelal negatief - te malen over van alles en nog wat. Naast gevoelens van stress en spanning slaap je ook nog eens slecht.

Het mooie is dat JIJ niet negatief denkt! Er is iets in jou dat negatieve gedachten aantrekt. Dat iets zijn de beperkende overtuigingen en angsten welke jij met je meedraagt. Zoals een negatief zelfbeeld, de overtuiging afgewezen te worden, angst voor tekort of onzekerheid over jezelf en de toekomst.

Wanneer beperkende overtuigingen en angsten 'getriggerd' worden in jouw leven trekken deze zomaar gerelateerde negatieve en beperkende gedachten naar jou toe.

Gedachten zijn niet van jou! Je hebt ze hooguit aangetrokken.

Binnen de Jassentechniek hebben wij de mogelijke innerlijke oorzaak van negatief denken en onrust in jouw hoofd volledig in kaart gebracht. Deze kunnen wij gericht voor jou uittesten. Vervolgens leer jij deze ballast met behulp van de Jassentechniek loslaatmethode zelfstandig loslaten. Het resultaat is niet alleen ontspanning en rust in jouw hoofd. Je krijgt ook snel meer energie, levensvreugde en positieve gedachten.

Wil jij weer rust in jouw hoofd?

Jassentechniek workshops:
Leer zelf loslaten met de Jassentechniekmethode.
Kosten slechts 85,- incl. workshopmap

Individueel consult:
Een Jassentechniek therapeut helpt jou met loslaten.

Heb jij vragen of opmerkingen dan mag jij mij natuurlijk altijd bellen!

Hans de Waard - Ontwikkelaar van de Jassentechniek & Body Mind Release

0412-655987 of 06-54954234