Opleidingen alternatieve geneeswijzen

Hier vind jij drie erkende opleidingen alternatieve geneeswijzen op HBO niveau. Elke opleiding is afzonderlijk geaccrediteerd door verschillende beroepsorganisaties.

ERKENDE ALTERNATIEVE BEROEPSOPLEIDINGEN
Onze opleidingen zijn afzonderlijk geaccrediteerd als bij - en nascholing door verschillende beroepsorganisaties zoals de BATC, FAGT, LVNG, VBAG en de NVST.

erkende-opleidingen-alternatieve-geneeswijzenTevens zijn al onze opleidingen getoetst door het KTNO en op HBO niveau gewaardeerd.

JASSENTECHNIEK OPLEIDINGEN
Jassentechniek is een effectieve alternatieve geneeswijze waarbij de therapeut heeft geleerd het belastende verleden van zijn of haar client in de metaforische vorm van een 'jas' los te laten. Hierdoor ervaart deze snel weer hernieuwde energie, vertrouwen, doel en levensvreugde.


opleiding-jassentechniek-therapeut    


BODY MIND RELEASE THERAPEUT OPLEIDING
In deze topopleiding leer jij jouw clienten professioneel te begeleiden in het zelfstandig en gericht loslaten van beperkende emoties, gevoelens (Body Release) angsten en overtuigingen (Mind Release). Tevens help jij hun met het terughalen van het positieve in hun leven. Klik op deze foto en je gaat rechtstreek naar deze unieke therapeut opleiding op HBO niveau.

   


Begeleiding startende praktijkbeoefenaars:
Jassentechniek & Body Mind Release Nederland biedt niet alleen erkende opleidingen op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Wij ondersteunen jou tevens te voldoen aan alle Wkkgz verplichtingen om een eigen praktijk te starten.