Jassentechniek & Body Mind Release Opleidingen

Opleiding tot Jassentechniek therapeut

Wordt een specialist in Loslaten. Hier lees je alles over de erkende beroepsopleiding tot Jassentechniek therapeut.


Susan heeft moeite om in haar eigen energie te blijven? Ze voelt zich vaak een (energetische) spons en moe. Susan is erg gevoelig voor sferen en emoties van anderen. Een op de vijf mensen is hoog sensitief. Hierdoor voelen zij zich regelmatig ongemakkelijk, onrustig, gespannen en onzeker. Mensen zoals Susan zijn veelal ook de eerste mensen die last hebben van de ballast die zij met zich meedragen. Door deze gevoeligheid voelen zij intuïtief aan dat er meer om ons heen is dan dat wij met onze ogen kunnen zien. En dat dit ons niet altijd positief beïnvloedt.

Binnen de Jassentechniek hebben wij de inhoud van ons 'rugzakje' in kaart gebracht en kunnen wij jou helpen deze als een metaforische jas uit te trekken. Ook weten wij welke verstoringen van buitenaf op ons inwerken en hoe wij jou daartegen kunnen beschermen. Meer dan ooit is er vraag naar Jassentechniek therapeuten die sensitieve mensen kunnen begeleiden om zo weer met vertrouwen, energie en levensvreugde in het leven te staan. Wil jij als Jassentechniek therapeut het veschil maken voor deze mensen?

OVER DEZE VIJFDAAGSE KORTE BEROEPSOPLEIDING
Deze vijf opleidingsdagen zijn verdeeld over twee modules elk 2,5 dagen.

  • Jij leert welke ballast - lees jassen - wij als mens bij ons zouden kunnen dragen.
  • Je krijgt inzicht hoe deze ballast ons gevoel, handelen, denken en gedrag beïnvloedt. Je krijgt effectieve tools om deze ballast als metaforische 'jassen' bij clienten uit te trekken en positieve / beschermende jassen aan te trekken.
  • Je leert zware externe energetische beïnvloedingen bij clienten te herkennen, uit te testen en effectief los te laten.
  • Je hebt geleerd om met jouw vaardigheden en sensitiviteit de woon- en werkomgeving van clienten te ontstoren.

Als Jassentechniek therapeut kun jij cliënten begeleiden en helpen met levensvragen en klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je bent een SPECIALIST in het LOSLATEN.

PRAKTIJKPERIODE | TOETSING | DIPLOMA
Voor deze opleiding geldt, oefening baart kunst. Direct na module I en module II start jouw praktijkperiode. Iedereen werkt in zijn of haar eigen tempo. Wanneer jij jouw theoretische en praktische vaardigheden op orde hebt, volgt een toetsing. Deze toetsing gebeurt door het inleveren van twee casussen en het beantwoorden van de algemene vragenlijst. Ook deze mag je - in je eigen tempo - thuis maken. Jouw docent beoordeelt de casussen met een voldoende of onvoldoende. Bij een onvoldoende beoordeling krijg je feedback en kun je de betreffende casus aanpassen om alsnog een voldoende te krijgen. Er zijn tien algemene vragen. Je hebt 65 punten nodig om dit gedeelte met een voldoende af te sluiten. Bij een beoordeling minder dan 65 punten krijg je de gelegenheid de betreffende vragen opnieuw te beantwoorden. Is uiteindelijk alles voldoende dan krijg je je diploma.

TERUGKOMDAGEN
Elk jaar worden tenminste twee terugkomdagen of oefendagen georganiseerd (kosten €98,-). Tijdens deze dag word je op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en kun je je kennis en vaardigheden op peil houden. Om je registratie te houden is het verplicht dat je tenminste eenmaal per jaar hieraan deelneemt.

VERMELDING OP ONZE WEBSITE
Indien gewenst kun je een promotionele vermelding krijgen op onze website zodat klanten jou makkelijker kunnen vinden. Kosten €45,- (excl. BTW) per jaar.


DETAILS EN PRIJZEN

TOTAALPRIJS: €798,- | Betaling in 3 termijnen van €266,- is mogelijk.

DE FISCUS BETAALD MEE AAN JOUW OPLEIDING! Jij kunt de totale kosten van deze opleiding minus €250,- (drempel) aftrekken van jouw belastbaar inkomen. Afhankelijk van jouw inkomen kan jouw voordeel oplopen tot zelfs 52%. Naast de kosten voor deze opleiding kun je ook jouw eventuele reiskosten en verblijfskosten aftrekken.  Voor meer informatie omtrent het aftrekken van studiekosten, verwijzen wij je naar de site van de Belastingdienst.

OPLEIDINGSNIVEAU: Gewaardeerd door het KTNO op HBO niveau.

VOOROPLEIDING: VMBO - HAVO - MBO+-niveau

ERKENNING EN ACCREDITATIES: BATC, FAGT, NVST, VBAG en RBNG

STUDIEBELASTING: 40 uur

OPLEIDINGSLOKATIE: Jassentechniek & Body Mind Release Trainingcentrum. Teugenaarsstraat 1 te Oss. Er zijn diverse Hotels en Bed & Breakfast mogelijkheden in Oss en omstreken.

DOCENT: Hans de Waard, ontwikkelaar van de Jassentechniek en Body Mind Release methode.

AGENDA: Klik hier voor onze agenda en inschrijven.

BEGELEIDING VOOR STARTENDE THERAPEUTEN
Jassentechniek Nederland biedt niet alleen erkende korte beroepsopleidingen. Wij helpen jou tevens te voldoen aan alle Wkkgz verplichtingen om een eigen praktijk te starten.