Moeite met loslaten?

Heb jij moeite met loslaten? Leer in 3 stappen wel effectief loslaten met de Jassentechniek loslaatmethode.

Moeite met loslaten kan betrekking hebben op verschillende vlakken:

  • Moeite met het loslaten van iemand of een ex van jou. Klik hier voor meer gerichte info over dit onderwerp.
  • Moeite met Loslaten van het snel gekwetst, geraakt of aangevallen voelen. Klik hier voor meer gerichte info over dit onderwerp.
  • Moeite met loslaten van een beperkende emoties, gevoelens, angsten, overtuigingen en levenspatronen.

Voordat ik verder ga: Wist jij dat de ballast die jij bij je draagt grotendeels bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt? Het bepaalt of iets WEL of NIET LUKT in jouw leven. Of jij SUCCESVOL bent en wat JIJ als persoon UITSTRAALT en AANTREKT in jouw leven. Wist jij dat jij deze ballast - zoals beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen - zelfstandig zonder moeite kunt LOSLATEN?

Wist jij dat je POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk zomaar KUNT VERLIEZEN door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven? En, dat je deze zelf weer kunt TERUGHALEN. Hierdoor trek jij het positieve ook weer aan.

Waarom heb jij dan moeite met loslaten? Of waarom lukt het sommigen maar niet om opnieuw GELUKKIG en succesvol te worden of een fijne relatie op te bouwen? Het antwoord daarop is simpel. Omdat IETS IN JOU dit niet wil,  niet durft en/of niet mag van zichzelf. Dat iets in jou zijn gekwetste deelpersoonlijkheden. Een gekwetste deelpersoonlijkheid. Ik leg dit uit. ( Ook mijn FB live video faat hierover: https://www.facebook.com/bodymindrelease.nl/videos/1710467512352956/)

Stel dat JIJ ooit jouw ‘hart’ aan iemand gegeven hebt en deze heeft jou bedrogen en in de steek gelaten. Op dat moment wordt er innerlijk en op onbewust niveau een copy van jezelf gemaakt welke zich afsplitst.

In jou zit nu een gekwetste deelpersoonlijkheid met beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen die hij of zij aan deze gebeurtenis heeft gekoppeld (zoals boosheid, verdriet, gevoelens van (zelf)afwijzing, niet gewaardeerd worden en falen).

Deze gekwetste persoonlijkheid in jou wil zijn of haar hart niet nogmaals geven en zal in elke nieuwe potentiële relatie het innerlijke roer van jou overnemen. Ik wil het NIET.

Jij voelt dan fysiek de verkrampende emoties van dit gekwetste stuk en jouw hoofd wordt overspoeld door zijn of haar twijfels, onzekerheden, angsten en beperkende overtuigingen. Ik kan het niet meer.

Dat is weer zo’n type’. ‘Die zal mij vast ook weer belazeren’. ‘Ik laat hem of haar niet te dichtbij komen’. Of, ‘ik ben lelijk en niet goed genoeg’.

Een gekwetste deelpersoonlijkheid kan ook boos op en teleurgesteld in zichzelf zijn. Dit als gevolg van een vervelende situatie die jij ooit zelf hebt veroorzaakt. Het gevolg is innerlijke zelfbestraffing. Ik mag niet meer gelukkig zijn.

Op deze wijze beschermen zij JOU tegen het opnieuw gekwetst worden. Maar tegelijkertijd WEERHOUDEN zij JOU zo van het opnieuw beleven van geluk, overvloed, succes en makken zij het jou moeilijk effectief los te laten. Deze deelpersoonlijkheden trappen afhankelijk van het eerder doorgemaakte trauma op de rem wanneer er zich nieuwe kansen voordoen in jouw leven.

Strijd tussen bewustzijn en onderbewustzijn        
Niets in je leven gebeurt zonder 'toestemming' van je onderbewustzijn. Dus als je iets wilt in je leven en het lukt maar niet, dan weet je nu dat de kans groot is dat je dat onbewust niet wilt, kunt en/of mag van jezelf.

Ik kan hier nog heel veel over uitweiden maar hoop en verwacht dat mijn boodschap voor jou door is gekomen? Wil jij moeiteloos loslaten en weer fit, ontspannen, GELUKKIG en succesvol worden of een fijne relatie op te bouwen? Dan zul jij tevens met jouw eventuele onbewuste onwil, onvermogen en innerlijk verbod aan de slag moeten gaan.

Moeite met loslaten? Leer in 3 stappen moeiteloos loslaten met de Jassentechniek
1) Wordt je bewust van gekwetste stukken in jou. Identificeer jou er niet mee.
2) Accepteer jouw situatie. Hierdoor ontspan jij innerlijk en komt er ruimte voor verandering.
3) Met behulp van onze unieke loslaat - en opbouwmethode leer jij zelfstandig (body Mind Release) of met hulp de oorzaak van veel fysieke, emotionele, mentale en sociale klachten los te laten. Tevens leer jij jouw positieve gevoelens die jij ooit verloren hebt, weer terug te halen. Daarbij wordt de innerlijke weerstand om dit te doen effectief meegenomen. He He.

Heb jij moeite met loslaten en wil jij graag weer verder komen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult of doe mee met onz Rebuild your Life seminar en leer gericht en effectief loslaten.

WAAR KUNT JIJ TERECHT VOOR EFFECTIEF LOSLATEN?
Een Jassentechniek therapeut kan in een individueel traject jou ontdoen van een belangrijk gedeelte van jouw ballast. Echter vastzittende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen vragen wat meer tijd en aandacht. Het lichaam en onderbewustzijn geeft deze specifieke ballast namelijk geleidelijk aan prijs. Voor het beste resultaat is het daarom raadzaam hier dagelijks gedurende een paar weken zelfstandig mee aan de slag te gaan. Zelf leren werken met de Jassentechniek methode heet de Body Mind Release methode.

Jassentechniek / Body Mind Release workshops:
Ga zelf aan de slag met de Jassentechniekmethode.

Individueel consult:
Een Jassentechniek therapeut helpt jou met loslaten.

Heb jij vragen of opmerkingen dan mag jij mij natuurlijk altijd bellen!

Hans de Waard - Ontwikkelaar van de Jassentechniek & Body Mind Release

0412-655987 of 06-54954234