Jassentechniek Workshop "Omarm het Leven".

Leer los te laten en het leven weer met vertrouwen te omarmen.

In 2012 introduceert Jassentechniek Nederland een bijzondere workshop "Omarm het Leven". Hierin reikt Hans de Waard je diverse technieken en inzichten aan om jezelf te bevrijden van blokkades uit het verleden zodat je weer mee kunt doen in het leven. Daardoor ook weer gezien wordt en het leven daadwerkelijk weer met vertrouwen kunt omarmen. Klik hier voor ons blog 'Omarm het Leven'.

Voor wie:

 • Voor mensen die op welke wijze dan ook vast zitten in het leven.
 • Voor mensen die het gevoel hebben dat het leven langs hun heen gaat.
 • Voor mensen die het gevoel hebben niet gezien te worden.
 • Voor mensen die al alles gedaan hebben om verder te komen waarbij klachten en negatieve levenspatronen steeds blijven terugkomen.

Omarm het leven
Veel mensen zitten voor hun gevoel vast in het leven. We kijken als het ware naar een film die maar niet wil veranderen. Spelers wisselen, maar het script niet. Je zit als het ware op de reservebank van het leven en je doet voor je gevoel niet meer mee. De bal wordt je niet meer toegespeeld. Vaak zoeken we de oorzaak buiten onszelf en geven daarmee - vaak zonder dit te beseffen - de regie over ons leven uit handen en zo de mogelijkheid om te groeien en verder te komen.

Wanneer je het Leven omarmt en in eerste instantie beseft dat onze omgeving een weerspiegeling is van wie wij zijn, kunnen we vervolgens datgene (denk hierbij aan karmische verbindingen, negatieve patronen of een onbewuste onwil etc.) uit ons halen wat ervoor gezorgd heeft dat we vastzitten, niet gezien of gehoord worden en niet verder kunnen komen.

Ik wil niet loslaten
En wat doe je als je onbewust iets niet wilt loslaten? Bewust willen wij gezond zijn, in onze kracht staan, gelukkig zijn, een voedende relatie hebben, een trauma loslaten of gezond zijn. Echter - zoals ik zelf ook ondervond - kan ons onderbewuste daar heel anders over "denken". Als gevolg van een moeizame of traumatisch ervaren situatie of gebeurtenis willen we vaak onbewust niet! Tijdens deze workshop krijg je o.a. een techniek aangereikt om bijvoorbeeld deze onwil zelf effectief aan te pakken.

Inhoud workshop:

 • Je leert om m.b.v. krachtige technieken eventuele onderbewuste onwil effectief zelf te behandelen.
 • Je leert om m.b.v. je Hogere Zelf het negatieve spoor van je leven te wissen, hinderlijke verbindingen te verbreken en emoties tussen jou en anderen te transformeren.
 • Je krijgt inzicht in de zes meest voorkomende redenen van vermoeidheid en leert deze direct effectief aan te pakken.
 • Omarmen van het Leven.
 • Kinderen helpen ons naar onszelf te kijken.
 • Doe weer mee met het Leven.
 • Vraag het aan het leven!

Onder het kopje Blog kun je meer lezen over alle onderwerpen die aangereikt, besproken en geoefend worden, zodat je het Leven weer met vertrouwen kunt omarmen.