Wil je Meer Geluk Krijgen? 8 tips

Wil jij ook meer geluk in je leven krijgen? Geluk is er in overvloed. Hier 8 tips en oplossingen die je helpen snel weer gelukkig te worden.

Geluk is er in overvloed!
Iedereen wil gelukkig zijn. Wat geluk voor jou persoonlijk is bepaal jij natuurlijk zelf. Het is een gegeven dat veel mensen zich regelmatig ongelukkig voelen en dagelijks wensen dat zij weer meer geluk krijgen. Geluk is er in overvloed zowel in jezelf en het leven echter jij zult het zelf - weer - moeten zien, voelen en ervaren. Hoe doe je dat? Hier 8 tips en oplossingen die je daarbij helpen.

1. Laat het onverwerkte verleden los!
Hierdoor krijg je weer meer energie en voel je je weer ontspannen. Ballast loslaten geeft rust in je hoofd waardoor je weer bewuster kunt leven en genieten. Na het loslaten van ballast durf weer keuzes te maken in je leven en je gevoel te volgen. Hoe? Met behulp van het Boek 'De jassentechniek' incl. CD met Jassentechniek-sessie kunt je dit zelf effectief doen. Bestel het boek hier.

2. Stel jezelf open voor het krijgen van geluk
Door je innerlijk weer open te stellen voor het krijgen van geluk zul je dit als een magneet weer aantrekken. Sluit jezelf niet op maar beweeg, handel en reageer (vanuit je gevoel) op wat het leven je vervolgens brengt.

3. Laat niet voedende zaken in je leven los!
Laat niet voedende zaken (zoals een relatie die niet - meer - voedt) in je eigen tempo los of solliciteer op werk wat beter bij je past. Durf keuzes te maken die je gelukkiger maken.

4. Leef bewuster
Veel mensen laten het leven letterlijk aan zich voorbij gaan. Leef bewuster en doe dingen met meer aandacht in je leven. Hierdoor krijg je meer rust en ontspanning.

5. Stop met strijden
Door niet meer - innerlijk- te vechten tegen jezelf en zaken die je ongelukkig maken 'ontspannen' deze zich en kom er als vanzelf ruimte voor positieve veranderingen. Ook jij ontspant hierdoor en wordt gelukkiger wanneer je het leven zoals het zich aandient - in eerste instantie - omarmt. Lees hier verder hoe je dat doet.

6. Ga ontspannen door het leven
Besef dat jij bepaalt hoe jij een willekeurige gebeurtenis, situatie of ontmoeting ervaart. Het zijn jouw emoties, projecties en overtuigingen die bepalen hoe jij hierin staat. Reageer niet vanuit negatieve emoties maar probeer je les eruit te halen door de positieve kant te blijven zien. Elke gebeurtenis leert jou iets en brengt je verder.

7. Geef - jezelf - eens een compliment
Jezelf of een ander onderuit halen met woorden of gedachten voelt niet goed en draagt niet bij tot - innerlijk - geluk. Niemand is perfect. Wees eens blij en tevreden wanneer je iets bereikt hebt en waardeer de positieve kanten van jezelf - en anderen - door (jezelf) regelmatig een compliment te geven. Verwacht of eis dit niet automatisch van een ander terug.

8. Doe weer mee aan het leven!
Mensen die actief leven stralen dit uit, vallen op, worden gezien en zijn gelukkiger. Wanneer jij het gevoel hebt dat mensen jou niet zien, je praktijk / bedrijf niet loopt of je de man of vrouw van je leven maar niet tegenkomt, stel jezelf dan de vraag, ''doe ik wel bewust mee?". Lees hier hoe je actief kunt meedoen met het leven.


Meer tips voor meer geluk

Wil je meer tips voor geluk, bel ons en maak een afspraak voor een individueel - telefonisch - consult 0412-655987 of bestel het boek 'De jassentechniek' vol met inzichten, tips en CD met Jassentechniek loslaat-sessie. De Jassentechniek helpt je met meer geluk krijgen.