Jassentechniek consult

Trek onder begeleiding die oude belastende jas uit en jouw positieve jas weer aan.

Tijdens een individueel consult bespreek jij jouw eventuele fysieke, emotionele en sociale klachten. Jouw therapeut geeft jou bewustwording en test gericht de eventuele onderliggende ballast bij jou uit. Gedurende een loslaatsessie wordt deze gevonden ballast als metaforische jassen bij jou losgelaten en worden eventuele positieve en beschermende 'jassen' aangetrokken. Als het goed is, voel jij na de eerste behandeling al het bevrijdende resultaat.

Voor wie?
Jassentechniek is er voor iedereen die effectief wil loslaten en zichzelf weer goed wil voelen. Deze methode is gebleken effectief bij:

Aantal consulten
Loslaten en jezelf weer opbouwen is natuurlijk een proces dat tijd nodig heeft. Het aantal consulten dat nodig is, hangt natuurlijk ook af van waar jij last van hebt. In het eerste gesprek met jouw Jassentechniek therapeut wordt een behandelplan opgesteld en weet jij precies waar je aan toe bent.

Een deel van deze ballast - namelijk de zware negatieve ballast - is gek genoeg in twee tot drie consulten eenvoudig weg te halen. Denk hierbij aan: zelfbestraffingsprogramma's, karmische verbindingen, miasmatische vervuiling, etc. Echter het loslaten van beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen heeft echt meer tijd nodig (4-8 weken) omdat jouw lichaam en onderbewustzijn deze ballast geleidelijk aan prijsgeeft. Ook het terughalen van positieve gevoelens zoals doel, levensvreugde, geluk, vastberadenheid, etc. gaat stap voor stap.

Een Jassentechniek therapeut is echt een SPECIALIST in LOSLATEN van zware ballast en maakt een goed begin met het loslaten van beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen. Je voelt je dan echt al een stuk beter. Vervolgens is het goed hier zelfstandig verder mee aan de slag te gaan.

Kosten
De kosten van een individueel consult kunnen variëren per Jassentechniek therapeut. Bij Hans de Waard (ontwikkelaar van de Jassentechniek en Body Mind Release methode) kost een los consult €85,-

Vergoeding door zorgverzekeraars
Wanneer de door jou gekozen Jassentechniek therapeut aangesloten is bij een beroepsorganisatie kunnen de kosten van een individueel consult deels of in zijn geheel - o.v.v. een natuurgeneeskundig consult door jouw zorgverzekeraar vergoed worden. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar en vraag hiernaar bij je eigen Jassentechniek therapeut.

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.