Goena Goena overwinnen met de Jassentechniek

Goena Goena overwinnen met de Jassentechniek

 

 

 

 

 

 


Wat is Goena Goena?
Goena Goena is een vorm van zwarte magie die veel voorkomt in landen als Indonesie. Vaak bedoeld om de liefde van iemand op te wekken of om iemand kwaad te berokkenen. Vergelijk Goena Goena met het sturen van een brief vol negatieve energie aan een ander. Dat wil nog niet zeggen dat de ander deze ook opent. Angst ervoor en de overtuiging dat iemand anders hem of haar kwaad kan en wil doen is de 'sleutel' waarmee de brief geopend wordt. Vervolgens trekt deze energie weer vervelende situaties en negatieve energieën aan waar je last van kunt hebben. Goena Goena kan gericht zijn op het gehele 'ZIJN' van iemand. Daarmee bedoel ik op zijn of haar gezin, werk, huis, praktijk, producten etc. Daarom is het essentieel dat een eventuele Goena Goena vervloeking - met respect en oordeelloos - zo snel mogelijk verwijderd wordt. De Jassentechniek helpt je hierbij.

Pech in je leven hoeft trouwens niet direct te betekenen dat er sprake is van een vloek of bezwering.

Onze omgeving is een weerspiegeling van onszelf!
Weet dat onze omgeving en alles wat zich daarin afspeelt op de een of andere wijze moet resoneren met iets in jezelf. Anders verwoord, onze omgeving is een weerspiegeling van onszelf. Ben je boos dan trek je boze mensen aan. Wegsturen heeft dan geen zin. Ze komen gewoon weer terug.

Bevalt iets in jouw werkelijkheid je niet dan zul je datgene uit je moeten halen dat dit heeft aangetrokken. Bij datgene kun je denken aan: negatieve emoties, angsten, beperkende levensprogramma's, overtuigingen of een onbewust zelfbestraffingsprogramma.

Bewustwording hierbij is essentieel. Met de Jassentechniek krijg je inzicht en kunnen we deze negatieve emoties, negatieve levensprogramma's etc. - die bewust of onbewust negatieve gebeurtenissen aantrekken - verwijderen waardoor je leven weer gaat stromen en plezieriger wordt. Eventuele vloeken en/of bezweringen (Goena Goena) komen dan ook niet meer terug.

Workshop - individueel consult - themamiddag
Tijdens een individueel consult krijg je meer achtergrondinformatie over o.a. Goena Goena en wordt de oorzaak van eventuele negatieve invloeden losgelaten. Tijdens een workshop leer je hoe je verstorende energieen, verbindingen en emoties effectief zelf kunt verwijderen.

Vergoeding?
Afhankelijk van je zorgverzekering wordt deze behandeling als onderdeel van een natuurgeneeskundig consult deels of in zijn geheel vergoed door je zorgverzekeraar. Dit geldt alleen wanneer de betreffende Jassentechniek therapeut aangesloten is bj een erkende beroepsorganisatie.

Bellen of mailen voor meer informatie
Hans de Waard
0412-655987
06-54954234
info@jassentechniek.nl

De Jassentechniek helpt je Goena Goena te overwinnen!

Index