Wil jij weer in de flow komen! Tips en oplossing

Wellicht heb jij nu het gevoel dat jij op een bepaalt vlak vastzit in het leven. De Jassentechniek helpt je weer in de flow te komen!

Wellicht heb jij nu het gevoel dat jij op een bepaalt vlak vastzit in het leven. Het lukt je maar niet om een keuze in jouw werk of relatie te maken. Problemen stapelen zich op en je ervaart steeds meer spanning in jouw lichaam. Misschien voel jij je doelloos en mis je uitdagingen in jouw leven. Mensen om je heen zeggen regelmatig dat het goed komt. 'Hoe dan', vraag jij je af? En, 'wat moet ik doen om weer in de flow te komen?'.

Geloof me het komt goed maar ja je zult er dan wel moeten komen. Ik geef jou hier tips en een ECHTE oplossing. Het gevoel van vastzitten komt niet door JOU maar door iets in jou wat op de rem trapt. Dit iets zijn gekwetste stukken in jou en beperkende gevoelens, angsten, onzekerheden en overtuigingen. Wil jij weer in de flow komen dan zul je daar echt iets aan moeten doen. Het is niet anders. Door op zoek te gaan naar de oplossing heb jij de eerste stap gezet om weer in in de flow te komen.

Wist jij dat de ballast die jij bij je draagt grotendeels bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt? Het bepaalt of iets WEL of NIET LUKT in jouw leven. Of jij je afhankelijk voelt, vastzit of meegaat met de flow.

Door onze ballast weten we vaak niet wat echt bij ons past en wat ons echt voedt. Je durft dan ook geen beslissingen te nemen. Door mee te gaan met de natuurlijke stroming van het leven - in plaats van er tegenin te gaan - kom je weer in 'beweging'. Zo kan het leven je weer laten zien wat bij je past en je die mensen en situaties op je pad brengen die je verder helpen. Wanneer ik voor mijn gevoel vastzit doe ik eerst een van deze visualisaties om snel weer in beweging te komen. Het helpt me mij weer over te geven aan de flow van het leven.

Doe één van deze visualisaties ten minste 2 x per dag en houd deze minimaal 10-15 seconden aan:

  • Visualiseer in gedachten de rivier van jouw leven en laat je als een kurkje meedrijven met de stroom.
  • Laat in gedachten vanuit een gevoel van overgave de bodem van de rivier van het Leven los en laat je meenemen in de natuurlijke stroming van het Leven.
  • Zweef als een vogel hoog in de lucht, gedragen door de wind van het leven.
  • Laat je als een ballon meevoeren met de wind.

Daarna ga jij met jezelf aan de slag! Als jij dat wilt natuurlijk. Want je kunt je visualiseren tot jij een ons weegt. Daarmee los jij nog niet datgene in jou op wat op de rem trapt.

Binnen de Jassentechniek hebben wij de ballast die jij bij je draagt volledig in kaart gebracht en weten wij waarom jij innerlijk niet met de flow mee durft en kunt gaan. Wij kunnen jou helpen deze ballast los te laten. Hierdoor loopt het weer in jouw leven en zit je ook innerlijk weer in de flow.

Een Jassentechniek therapeut kan in een individueel traject jou gericht ontdoen van de ballast die jij met je meedraagt. Maar jij kunt dit natuurlijk ook zelf! Zelf leren werken met de Jassentechniek methode heet de Body Mind Release methode.

Jassentechniek / Body Mind Release workshops:
Kom weer in de flow met de Jassentechniekmethode.
Kosten slechts 85,- incl. workshopmap

Individueel consult:
Een Jassentechniek therapeut helpt jou weer in de flow.

Heb jij vragen of opmerkingen dan mag jij mij natuurlijk altijd bellen!

Hans de Waard - Ontwikkelaar van de Jassentechniek & Body Mind Release

0412-655987 of 06-54954234