Burn-out behandeling

Last van een burn-out? Lees hier alles over onze unieke aanpak waarbij wij jou tevens helpen de innerlijke oorzaak gericht en effectief los te laten.

Gerard heeft al maanden last van vermoeidheid en gevoelens van stress en spanning. De onzekerheid over zijn werk en oplopende priveproblemen zijn hem teveel geworden. Hij voelt zich opgebrand en onzeker over zijn toekomst. Zijn huisarts raadt hem een burn-out behandeling aan.

Het aantal mensen dat leidt aan een burn-out is ernorm toegenomen de afgelopen jaren. Ruim 1 op de 7 werknemers geeft aan burn-out klachten te ervaren.

Oorzaken van een burn-out
Burnout ontstaat vaak na een langere periode van overbelasting, Bijvoorbeeld door frustraties en stressfactoren. Veel mensen koppelen werkdruk, saai werk en problemen op het werkvloer aan het ontstaan van een burn-out. Echter de oorzaak is natuurlijk niet alleen aan werk gerelateerd.

Het is veelal een combinatie van factoren die er voor zorgt dat mensen overspannen raken. Problemen op het werk breiden zich vaak uit naar prive en andersom. Wat leidt tot veel onverwerkte emoties welke opgeslagen worden in ons lichaam. Deze opgeslagen emoties zorgen dan weer voor innerlijke spanning en stress. Beperkende onzekerheden en overtuigingen zorgen er dan voor dat we de lat te hoog leggen en voortdurend de focus leggen op dingen die overwonnen moeten worden, constant bezig zijn met overleven, en absoluut niet mogen falen.

De belangrijkste symptomen van een burn-out
De belangrijkste symptomen van een burn-out zijn vermoeidheid, uitputting, stress en spanning, angsten, een negativiteit zelfbeeld en het gevoel het - werk en/of het leven - niet meer aan te kunnen. Mensen met burnout verschijnselen hebben vaak moeite met inslapen, omdat ze nog - in gedachte - bezig zijn het de zaken die zij gedaan hebben of nog moeten doen. Daarnaast kunnen zich natuurlijk bij mensen met een burn-out allerlei fysieke klachten manifesteren zoals spierpijn, duizeligheid, prikkelbaarheid, somberheid, depressie, hoofdpijn etc.

Burn-out ontstaat vooral wanneer wij ons blijven vasthouden aan werk of een relatie welke ons niet - meer - voedt en tegelijkertijd leven in een tempo dat niet bij ons past. Waarom doen wij dit? En, als wij dit weten hoe kunnen we de oorzaak van burn-out effectief aanpakken.

Onze OPLOSSING en burn-out BEHANDELING
De ballast die wij bij ons dragen bepaalt hoe wij ons voelen, denken, handelen en reageren naar anderen en op veranderingen in ons leven. Denk bij deze ballast aan beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen. Onze ballast zorgt ervoor dat wij niet voelen wat echt bij ons past! Er teveel over praten heeft niet veel zin omdat we daarmee de innerlijke oorzaak niet aanpakken.

Binnen de Jassentechniek/Body Mind Release hebben wij de innerlijke oorzaak van onze handel- en leefwijze welke zouden kunnen leiden tot een burn-out volledig in kaart gebracht. Deze kunnen wij gericht op jou als persoon uittesten. Vervolgens leren wij jou deze zelfstandig los te laten. Dit loslaatproces duurt slechts een paar weken. Het resultaat is dat je snel meer energie en ontspanning ervaart. Je overziet jouw leven weer en durft weer keuzes te maken.

Zelf leren werken met de Jassentechniek methode heet de Body Mind Release methode. Wil jij de innerlijke oorzaak van angstgevoelens en - angstgedachten zelf leren loslaten?

Doe dan mee met onze bevrijdende workshop 'Zelf leren loslaten'.

Heb jij vragen of opmerkingen dan mag jij mij natuurlijk altijd bellen!

Hans de Waard - Ontwikkelaar van de Jassentechniek & Body Mind Release
Tel: 0412-655987 of 06-54954234